‹

Click Here!
Iwill KK266plus-R
Socket A alaplap

Röviden az Iwill-ről
A tajvani Iwill Magyarországon (még) nem túl ismert cég. Külföldön sem találkozhatunk vele minden sarki fűszeresnél, de ennek nem az az oka, hogy rossz termékeket készít, hanem az, hogy egy viszonylag kis vállalatról van szó.

A céget 1989. április 18-án alapították 240000 dollár tőkével. Ekkor 10 fő dolgozott az Iwill-nél. Az első néhány évben nem rukkoltak ki különleges termékkel, de 1993-ban bemutatták a világ első VESA buszos SCSI vezérlőjét, melyet az Adaptec-kel közösen fejlesztettek ki. Készítettek olyan kombinált SIDE kártyákat, amelyeken a SCSI vezérlő mellett IDE csatlakozó is volt.
1994-ben SCSI vezérlővel kombinált alaplapot mutattak be, majd a következő évben elkészítették a jumper nélkül beállítható alaplapjukat. 
1996-ban elsőként mutatnak be olyan alaplapot, amely Ultra Wide SCSI vezérlőt tartalmaz, és szintén az Iwill készült el először Intel 430FX chipkészletre épülő alaplappal (P54TS).


Csomagolás tetszetős


1998. júliusában a cég megszerezte az ISO 9002-es minősítést, és Pekingben is irodát nyitnak. Ekkor már 120-an dolgoznak az Iwill-nél. 1999-ben megkapták az ISO 9001 minősítést is, valamint megnyílt japán és német irodájuk is.
Mivel kis cégről van szó, sokkal rugalmasabban tudnak igazodni a piaci igényekhez, és olyan termékeket tudnak készíteni, amelyek kitűnnek a szürke tömegből. Ezt a lehetőséget ki is kell használniuk, mert ellenkező esetben senki sem választana Iwill alaplapot. Lássuk, hogy az KK266plus-R esetében sikerült-e maradandót alkotniuk!


 

Legfrissebb fórumtémák

 
[an error occurred while processing this directive]
 

 

Copyright: Fellpack Kft. 2000-2023. Minden jog fenntartva.

Médiaajánlat