‹

Minden teszt egy helyen


Click Here!
Új teszt hozzáadása

A TESZTEK magyarul katalógusába minden autó, hardver, szoftver, mobiltelefon, műszaki cikk (illetve bármilyen más termék vagy szolgáltatás) tesztje bekerülhet, de néhány feltételnek azért eleget kell tenni:

  1. A teszt magyar nyelvű legyen, de nem szükséges, hogy Magyarországon, magyar webszerveren legyen. Természetesen a fordítások is szerepelhetnek.
  2. Mitől teszt a teszt? Attól, hogy a cikkíró személyes véleménye is olvasható benne (azaz a cikk több információt tartalmazzon, mint a termék honlapján, vagy a gyártó prospektusában van), illetve a cikkíró kipróbálta, látta az adott terméket (fordítás esetén ezek természetesen az eredeti cikk írójára vonatkoznak), és beszámol annak esetleges hátrányos tulajdonságairól is.
    Tehát termékleírások, specifikációk, reklámanyagok, hírek nem kerülhetnek be az adatbázisba.
  3. A cikket tartalmazó honlapon lehetőség szerint (kölcsönösségi alapon) legyen link a TESZTEK magyarul honlapra.

Egyebek:

  • Egy cikk többször is szerepelhet a katalógusban, ha a teszt főtémája mellett egy másik termék teljesítményéről is lényeges információkat lehet megtudni a cikkből. (Pl. ha egy videokártyát két különböző processzoron is teszteltél, akkor a két processzorhoz is bekerül a link a katalógusba -tal jelölve.)
  • Processzor tuning-teszt esetén a processzor eredeti órajeléhez kerül a link -tal jelölve.
  • Ha egy teszt valamilyen okból kifolyólag több honlapon is megjelenik, akkor az kerül be a katalógusba, amelyik előbb lett publikálva.
  • Ha van saját teszted, de nincs saját honlapod, akkor az Olvasói tesztek oldalon megtudhatod, hogyan jutasd el hozzánk.

Most pedig minél pontosabban töltsd ki az alábbi kérdőívet (Ha sok cikket szeretnél felvenni, vagy csak egy honlapot szeretnél ajánlani akkor írj nekünk egy email-t, és feltérképezzük a webhelyet. Ebben az esetben akár 1 hétig is eltarthat, amíg felkerülnek a linkek):

 

Neved:
Email címed:
A teszt helye:
A teszt készítésének időpontja (mikor került fel a netre):
A honlap neve (ezzel a névvel kerül be a teszt az adatbázisba):
A teszt főtémája:
(a termék típusa, márkája)

Melyik kategóriába sorolnád?:

Milyen egyéb termék(ek) teljesítményére derül fény a tesztből?
Mit emelnél ki a cikkből, miben egyedülálló, miben különbözik a többitől?
Egyéb vélemény, ötlet, javaslat:
Ne felejtsd el felrakni a lapodra a TESZTEK magyarul logóját. Ha erre valamilyen okból nincs lehetőség, akkor természetesen megfelel egy szöveges link is. A következő két változatból választhatsz:

TESZTEK magyarul - Minden teszt egy helyen
Beillesztendő kód:

<a href="http://www.tesztelo.hu/"><img border="0" src="http://www.tesztelo.hu/Pic/banner468anim.gif" alt="TESZTEK magyarul - Minden teszt egy helyen"></a>

TESZTEK magyarul - Minden teszt egy helyen
Beillesztendő kód:

<a href="http://www.tesztelo.hu/"><img border="0" src="http://www.tesztelo.hu/Pic/kisbannanim.gif" alt="TESZTEK magyarul - Minden teszt egy helyen"></a>

Ok - Elküldés


 

Legfrissebb fórumtémák

 
[an error occurred while processing this directive]
 

 

Copyright: Fellpack Kft. 2000-2023. Minden jog fenntartva.

Médiaajánlat