Feladó |
Téma: Benzin vagy Diesel autó? (Eddig 6071 alkalommal olvasták ezt a témát) |
|
pmad
Vendég

|
Kedves "fórumozók"! Arra a már sokszor feltett kérdésre szeretnék választ kapni: Benzin vagy Diesel autót érdemes venni? Szeretnék érveket és ellen érveket is kapni. Köszöntettel : PMad
|
|
Naplózva |
|
|
|
Tesztelő
Adminisztrátor

Nem: 
|
2004. szeptember 23. 06:57, pmad :Kedves "fórumozók"! Arra a már sokszor feltett kérdésre szeretnék választ kapni: Benzin vagy Diesel autót érdemes venni? Szeretnék érveket és ellen érveket is kapni. Köszöntettel : PMad |
| Dízelt kb. 5-10 év alatt "hozza be az árát". Ha ennél gyakrabban cseréled az autód vagy cascót is kötsz rá, akkor nem érdemes dízelt venni. Viszont ha szinte csak városban jársz vele, akkor valamivel gyorsabban megtérül a magasabb ár.
|
|
Naplózva |
TESZTEK magyarul - Hardver, mobiltelefon, autó és sok minden más. Csengőhangok (hagyományos és polifónikus), oplogók, képüzenetek, háttérképek, tréfás hangos üdvözletek, JAVA játékok.
|
|
|
Sevi
Beszédes

Nem: 
|
Tudom, hogy régi a téma, de azért válaszolok, mivel ez a kérdés úgysem megy ki a "divat"-ból. Szerintem dízelt érdemes venni, mert (Magyarországon) nagyon magas a benzin ára, és a dízelek kevesebbet is fogyasztanak. + a nagyobb nyomaték is ott van Egyébként én személy szerint benzinest vennék, de dízelt érdemes.
|
|
Naplózva |
Intel Core i3 3,33 GHz Asus P7H55-M PRO Asus Geforce GT 440 Kingston HyperX Blu 1600 MHz 4GB RAM Coolink 500W
|
|
|
|