TESZTEK magyarul « Regisztráció »
Üdvözöllek Vendég. Belépés - Regisztráció.
2018. április 22. 06:56


Start Start Súgó Súgó Keresés Keresés Belépés Belépés Regisztráció Regisztráció

Regisztráció Regisztráció
* Név:
Ezt csak a rendszer használja. Ne használj speciális karaktereket! A bejelentkezés után Profil menüben beállíthatod a kijelzett nevedet, itt már használhatsz ékezeteket is.
* E-Mail:
Valós email címet adj meg!
E-mail cím elrejtése:

Írd ide, hogy tesztelo.hu:


Üdvözlünk a TESZTEK magyarul Fórumában. Ahhoz, hogy fórumunk tagjává válhass, regisztrálnod kell magad, valamint el kell fogadnod az alábbiakban olvasható etikai szabályzatot.

A regisztrációhoz szükséges egy név és egy érvényes e-mail cím megadása. Ez utóbbira azért van szükség, mert webmasterünk erre a címre küldi el véletlenszerűen generált jelszavadat (amit később természetesen megváltoztathatsz a Profil menüpontban). A későbbiekben neved és a jelszó használatával küldheted el kérdéseidet, üzeneteidet, kommentárjaidat. Amennyiben a regisztrációs adatbázisban már bejegyzett becenevet választanál, a szoftver erre figyelmeztetni fog: ez esetben kérjük, válassz másik becenevet.

A Fórumba való belépéssel elismered, hogy nem fogsz hamis, becsületsértő, helytelen, gyalázkodó, vulgáris, gyűlöletkeltő, zaklató, obszcén, profán, fenyegető, mások személyességi jogait sértő vagy bármilyen módon törvénybe ütköző üzeneteket küldeni. Lehet, hogy ez most viccesnek tűnik, de akár be is perelhetnek. Ne küldj szerzői joggal védett anyagot, kivéve, ha a jogtulajdonos te vagy illetve ha engedélyt kaptál a jogtulajdonostól.
A spamnek, a floodingnak, a reklámoknak, a láncleveleknek, a piramisjátékoknak szintén nem itt a helyük.

Sajnos nem tudjuk ellenőrizni minden hozzászólás valóságtartalmát, és nem vállaljuk azokért a felelőséget. Nem tudjuk garantálni az információk pontosságát, teljességét vagy hasznosságát. Az üzenetek a feladók meggyőződését tükrözik, melyek nem feltéltenül esnek egybe a Szerkesztőség nézeteivel. Ha úgy érzed, hogy egy üzenet kifogásolható valamilyen szempontból, akkor azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot. Fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen tartalmat eltávolítsunk vagy átszerkesszünk, ha szükségesnek érezzük. Ez természetesen némi időt vehet igénybe, sajnos nem tudjuk az üzeneteket azonnal eltávolítani vagy átszerkeszteni. Ez érvényes a tagprofil adataira is.

Az üzenetedért neked kell vállalnod a felelősséget, és biztosítanod kell a Fórum épségét. Fenntartjuk a jogot, hogy felfedjük a kiléteded (vagy minden olyan információt, amit tudunk rólad), ha kifogás érkezik egy üzeneteddel kapcsolatban vagy jogilag erre köteleznek bennünket. A szabályokat megszegő felhasználókat kizárjuk a Fórumból!

A regisztráció során te választhatod meg a felhasználói neved. Azt javasololjuk, hogy találó, helyénvaló nevet válassz magadnak. A jelszavad soha ne add ki másnak, mert ezzel magadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. SOHA ne használd a fórumot más nevében!

A regisztráció után kitöltheted a részletes profilodat. A te felelősséged, hogy itt pontos és kifogástalan információkat adjál meg. Minden pontatlannak tűnő adat vagy vulgáris megjegyzés el lesz távolítva!

Minden egyes hozzászólás alkalmával feljegyezzük az IP címedet. Ez azért szükséges, hogy panasz esetén azonosítani tudjunk. Erre természetesen csak akkor kerül sor, ha valamilyen módon megsérted ezt a szabályzatot.

Köszönjük a türelmed és a megértést!

Egyetértek     Nem értek egyet
TESZTEK magyarul » Powered by YaBB 1 Gold - SP 1.3.2!
YaBB © 2000-2003. All Rights Reserved.