Feladó |
Téma: elektromos motor? (Eddig 12558 alkalommal olvasták ezt a témát) |
|
Sir Rasor
Hallgatag

Make Love not war!

Nem: 
|
gyerekek létezik olyan kreáció, amivel jogsi nélkül lehet 30-40 akár 50el is menni, s esetleg nem benzines hanem elektromos? bármilyen elképzelés érdekelne. (áttuningolt elektromos bicikli/elektromos roller, már ha létezik ilyen) //alapötlet: biciklivel közlekedek minden nap, de nem valami //gyors, főleg ha fúj a szél. ha meg 30-40 km/h-t tudom //tartani, akkor meg marhára leizzadok, tehát kéne valami, ami //nem drága (nincs lóvé jogsira, s aztán pláne nincs benzinre) //és ami...nah értitek
|
|
Naplózva |
MSI K8N NEO4 F ; Athlon 64 3700+ (San Diego) ; 4x512 MB DDR ; Inno3D GF7600 GT ; 2x300 GB SATA2 Samsung HD300LJ (SpinPoint T) in RAID0
|
|
|
Minyus
Vendég

|
Sztem a legjobban egy Yamaha JOG-al jarnal, ilyen kicsi apro motor, olcso, boven 100 alatt lehet oket kapni ( sztem olcsobb mint egy elektromoos motor). Es ha ugyes vagy, meg akar egy vaddisznot is lehet csinalni abbol az apro mocibol Azt javaslom.. www.hasznaltauto.hu ill www.trader.hu
|
|
Naplózva |
|
|
|
Sir Rasor
Hallgatag

Make Love not war!

Nem: 
|
2005. szeptember 18. 15:25, Minyus :Sztem a legjobban egy Yamaha JOG-al jarnal, ilyen kicsi apro motor, olcso, boven 100 alatt lehet oket kapni ( sztem olcsobb mint egy elektromoos motor). Es ha ugyes vagy, meg akar egy vaddisznot is lehet csinalni abbol az apro mocibol Azt javaslom.. www.hasznaltauto.hu ill www.trader.hu |
| jól hangzik, no de ez jogsi/forgalmi köteles jármű?
|
|
Naplózva |
MSI K8N NEO4 F ; Athlon 64 3700+ (San Diego) ; 4x512 MB DDR ; Inno3D GF7600 GT ; 2x300 GB SATA2 Samsung HD300LJ (SpinPoint T) in RAID0
|
|
|
wric
Vendég

|
Csao.Elado 1 elektromos scooter kek szinben,260W.Alig hasznaltam.Jar hozza tolto es kis kuffer.Max 25 km/h,20-22 km-t megy 1 toltesre.Komárombol vagyok.Ára: 20000 ft
|
|
Naplózva |
|
|
|
Sir Rasor
Hallgatag

Make Love not war!

Nem: 
|
naigen pont ez a bajom hogy lassan megy
|
|
Naplózva |
|
|
|
Zoltan.szabo
Vendég

|
Az jogsi és bukósisak nélkül üzemeltethető elektromos bicajok sebességét Eu és magyar törvények is szabályozzák, igy maximális sebessége 25-26 km/h. Ezek alapján sajna hiába keresel gyorsabbat. Ami gyorsabban megy az már elektromos robogó, arra viszont a robogókra vonatkozó szabályok érvényesek (jogsi, bukósisak, stb) Mindkettő kapható magarországon is, szerintem relative elég sok féle modell van.
|
|
Naplózva |
|
|
|
Győri István
Vendég

|
[/color][color=Pink][color=Blue][/color] Nekem van egy alig használt 350 WATT-os eladó motorollerem Válaszolj ha érdekel.
|
|
Naplózva |
|
|
|
Sir Rasor
Hallgatag

Make Love not war!

Nem: 
|
az alap dolgok érdekelnek elsőként miért adod el? ja és kb mennyiért válnál meg tőle?
|
|
Naplózva |
|
|
|
|