Click Here!
Man Power PowerDisk Watch és Man Power MPC1688-1 5in1 MP3 Player
Óra+USB flash drive, Óra+USB flash drive+MP3 lejátszó+diktafon

Diktafon
A
diktafon a beépített mikrofont használja felvételre és monó, 8 kHz-es, 4 bites IMA ADPCM kódolású fájlt készít. Ebből kiderül, hogy elsősorban beszélgetések vagy hangos jegyzetek felvételére használható. A felvétel minősége több mint elfogadható, és a 128 MB memóriába akár 9 órányi beszélgetést is felvehetünk. A menüben kezelhetjük a fájlokat, azaz le is törölhetjük azokat a felvételeket (sőt az MP3/WMA zenéket is), amelyekre már nincs szükségünk. Felvétel közben látjuk az eltelt időt, valamint azt is, hogy még mennyi helyünk maradt (órában-percben kifejezve) a rögzítésre.

Egyebek
A
z óra minden egyes billentyű lenyomására megváltoztatja a kijelző háttérvilágításának a színét (7 szín), de talán jobb megoldás lenne, ha a menüből kiválaszthatnánk egy nekünk tetsző színt, ami állandó. Sajnos óra üzemmódban nem lehet kigyújtani a háttérvilágítást, MP3-módban viszont nincs óra, ezért sötétben viszonylag nehezen tudjuk megmondani, mennyi az idő (egy megoldás lehet, ha belépünk az "óra beállítása" menübe, és akkor látjuk az időt és háttérvilágítás is van).
Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy az óra szoftvere frissíthető, azaz a jövőben újabb funkciókkal vértezheti fel a gyártó (pl. OGG formátum támogatása, tekerés a VBR fájlokban), illetve az esetleges hibákat is ki tudják javítani (bár én nem nagyon találtam ilyeneket, a szoftver igencsak kiforrottnak tekinthető. Csak kisebb baki, hogy a zenehallgatásnál csak lejátszás közben jelenik meg pontosan a bitráta, egyébként csak 008 kbit jelenik meg a kijelzőn, illetve a korábban már említett ékezetkezelés). Elképzelhető, hogy egyszer magyar nyelvű menü is készül hozzá, hiszen a kijelző pontmátrixos, azaz bármilyen karaktert képes megjeleníteni.

Mint korábban említettem, az akkut a mellékelt töltőről vagy a számítógépről tölthetjük. 1 töltéssel 40 napig bírja az óra (persze csak akkor, ha nem használjuk az MP3 vagy a diktafon funkciókat), ha folyamatosan zenét hallgatunk, akkor 9-10 óráig bírja feltöltés nélkül.

 


 

Legfrissebb fórumtémák

 
Vicc, humor / Re: Japánul a neved!!!!
Telefonok, kiegészítők / MIÉRT NEM HASZNÁLOK MOBILTELEFONT?
Érdekes honlapok / Internet - nyomor millióknak?
Minden, ami nem illik máshova / Halálmiszer helyett élelmiszert!
Vicc, humor / A KDNP tízparancsolata
Videokártya, monitor / villogó monitor
Minden, ami nem illik máshova / PLÁZÁK - MŰVELŐDÉS?
Nyugati típusok / subaru
Minden, ami nem illik máshova / BALEK HÍRADÓ
Vicc, humor / OPEhírek
 

 

Copyright: Fellpack Kft. 2000-2013. Minden jog fenntartva.

Médiaajánlat