Minden teszt egy helyen


  

Click Here!
Hogyan vehetem fel a kapcsolatot a többi fórumtaggal?

A Fórum a közösségről és a kommunikációról szól. Rengeteg módja van a kommunikációnak: egyszerűen hozzászólsz a témákhoz, privát üzenetet küldhetsz, emailezhetsz, használhatod az ICQ-t, az AIM-t vagy a YIM-t. Természetesen csak a Fórum tagjai szólhatnak hozzá a témákhoz, küldhetnek privát üzenetet vagy tallózhatnak a taglistában..

Kategóriák
A legnyilvánvalóbb kommunikációs forma a hozzászólás valamelyik témakörben. Így a Fórum tagjai elolvashatják és válaszolhatnak a felvetéseidre, kérdéseidre. Néha viszont szükség lehet arra, hogy csak egy tagnak üzenj. Erre is több módod van:

Privát üzenetek
Email útján könnyen lehet kommunikálni a másik taggal, de ennek is vannak hátrányai: el kell indítani az email klienst az üzenet megírásához, a címzettnek szintén be kell hívnia az email programot, le kell kérnie a leveleit. Itt viszont a te leveleddel együtt jó néhány más levelet is kap, és néha több perc vagy akár órák is eltelhetnek addig, amíg a címzett megkapja a levelet.
Az email alternatívájaként Fórumunk egyedülálló módon egy gyorsabb, még személyesebb módszert is kínál. A Privát üzenetek rögtön a címzett fórumbéli postaládájába jutnak. Minden üzenet a Fórumon keresztül zajlik, azaz sem neked, sem a címzettnek nincs szüksége semmilyen más programra és nem is kell kilépnie a Fórumból.
Ha az adott tag éppen nem lépett be a Fórumba, akkor az üzenetek a postaládában várakoznak addig, amíg a címzett el nem olvassa (vagy törli) azokat.

Email
A hozzászólásoknál olvashatod a feladó email címét, így könnyen küldhetsz neki emailt. A tagok email címei a Profilokban is megtalálhatóak, amelyeket a hozzászólásoknál és a Taglistánál is megtalálhatsz.

ICQ
Valószínűleg már észrevetted, hogy a feladó neve mellett egy kis mókás virág is van. Ez egy ICQ ikon, ami akkor jelenik meg, ha az adott tag megadta ICQ számát. Ha a "Vegyél fel" ikonra rákattintasz, akkor rögtön az ICQ.com-on található adatlapra jutsz. Itt letöltheted az ingyenes ICQ programot is, és beszélgethetsz tagtársaddal.
Ha a virág ikonra kattintasz, akkor lehetőséged van üzenetet is küldeni az ICQ hálózaton keresztül, még akkor is, ha te nem töltötted be az ICQ programot!

AIM, YIM
Ez a két program nagyon hasonló az ICQ-hoz, ezért erre külön nem is térünk ki.

Vissza a Súgó tartalomjegyzékébe

Vissza a Fórumba

 


 

Legfrissebb fórumtémák

 
Vicc, humor / Re: Japánul a neved!!!!
Telefonok, kiegészítők / MIÉRT NEM HASZNÁLOK MOBILTELEFONT?
Érdekes honlapok / Internet - nyomor millióknak?
Minden, ami nem illik máshova / Halálmiszer helyett élelmiszert!
Vicc, humor / A KDNP tízparancsolata
Videokártya, monitor / villogó monitor
Minden, ami nem illik máshova / PLÁZÁK - MŰVELŐDÉS?
Nyugati típusok / subaru
Minden, ami nem illik máshova / BALEK HÍRADÓ
Vicc, humor / OPEhírek
 


 

Copyright: Fellpack Kft. 2000-2013. Minden jog fenntartva.

Médiaajánlat